Postimehe otsepilt: Ustjugov jätkas Tour de Skil võimsalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tour de Ski neljandal etapil jätkas Saksamaal Oberstdorfis võimsat hoogu seni võitmatuna püsiv venelane Sergei Ustjugov, kui oli kiireim 15 km vabatehnikas sõidetud jälitussõidus.

Ustjugov suutis kogu sõidu vältel seljataga hoida norralast Martin Johnsrud Sundbyd, kes kaotas talle lõpuks 37,2 sekundiga. Kolmandana lõpetas kanadalane Alex Harvey (+1.08,8), kes edestas finišiheitluses napilt šveitslast Dario Colognat (+1.09,6). Hea sõidu tegi ka soomlane Matti Heikkinen, kes lõpetas viiendana (+1.45,0).

Tuuri üldarvestuses jätkab liidripositsioonil Ustjugov, kes juhib Sundby ees 42,2 sekundiga. Kolmandal kohal asub Harvey (+1.18,8), neljandal Cologna (+1.24,6) ning viiendale positsioonile tõusis Heikkinen (+2.00,0).

Homme on tuuril kavas puhkepäev, kuid reedel on võimalik nii Postimehe kui ka Kanal 12 vahendusel näha meeste 10 km vabatehnikasõitu. Ülekanne algab kell 11.35.

Enne starti:

Üldarvestuses juhib venelane Sergei Ustjugov, kelle edu norralase Martin Johnsrud Sundby ees on 29,5 sekundit.

Enne neljandat etappi on need kaks meest ka omaette klassist, sest kolmandal kohal olev kanadalane Alex Harvey kaotab Ustjugovile juba üle minuti. Eesti suusatajad Tour de Skil enam starti ei tule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles