Bottase konkurent läheb Sauberisse, soomlase liitumine Mercedesega on aina kindlam

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pascal Wehrlein.
Pascal Wehrlein. Foto: Mark Thompson/AFP/Scanpix

Mercedese vormel-1 meeskonna noor talent Pascal Wehrlein hakkab algaval hooajal sõitma Sauberi ridades, kirjutas portaal Motorsport.com. See tähendab, et maailmameistrit Nico Rosbergi hakkab aina suurema tõenäosusega asendama soomlane Valtteri Bottas.

22-aastast sakslast peeti Bottase kõrval Mercedese teiseks eelistuseks, aga väidevalt leidsid Mercedese bossid, et nii väikese vormel-1 kogemusega pilooti on veel vara usaldada. Wehrlein sõitis lõppenud hooajal Manori tiimis, varem tegi ta kaasa Saksamaa kereautode sarjas DTM.

Wehrleini ja Sauberi lepingu detailid peaks paari päeva jooksul korda saama ja siis jääb üle oodata vaid teadaannet Bottase osas. 27-aastane soomlane on kogu senise vormel-1 karjääri jooksul esindanud Williamsit, poodiumile on ta jõudnud üheksal korral. Mercedese esipiloodina jätkab britt Lewis Hamilton.

Valtteri Bottas. Foto: Lars Baron/Getty Images/AFP/Scanpix
Valtteri Bottas. Foto: Lars Baron/Getty Images/AFP/Scanpix Foto: Lars Baron/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles