Auhinnaga pärjatud Vassiljevit ootab ees suurte valikute aeg

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev sai eile Beer Gardenis ühe Hõbepalli võrra rikkamaks. Auhindu mahub mehe sõnul koju veel küll.
Konstantin Vassiljev sai eile Beer Gardenis ühe Hõbepalli võrra rikkamaks. Auhindu mahub mehe sõnul koju veel küll. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti ühele paremale jalgpallurile Konstantin Vassiljevile algas tänavune aasta sarnaselt mitme eelnevaga – uue aasta teisel päeval sai ta juba viiendat korda vastu võtta Hõbepalli auhinna kõige ilusama koondise särgis löödud värava eest. Samas on alanud jaanuar tõenäoliselt mitmest varasemast erinev – kunagi varem ei ole Vassiljev olnud üleminekuturul nii tahetud mees. Sobivalt avanes aasta vahetumisega nüüd ka üleminekuturg.

Vassiljev on aidanud Bialystoki Jagiellonia Poola liigas talvepausiks liidrikohale. Väravaküttide edetabelis on ta kümne tabamusega paremuselt teine mees, üheksa resultatiivse sööduga on ta vastavas kategoorias parim. Lisaks tuleb Eesti koondislasele Poolas regulaarselt erinevaid tunnustusi ja kiitusi.

Vassiljevit seob Bialystoki Jagielloniaga veel poole aasta pikkune leping. Praegu ongi põhiline küsimus, kas ta lahkub Jagielloniast juba jaanuaris raha eest või teeb ta seda suvel tasuta.

Praegune Poola liiga liider on teinud poolkaitsjale ka pakkumise kontrahti pikendamiseks, kuid nüüdseks on need läbirääkimised katkenud. «Arutasime asju. Võib öelda, et esimene ja teine faas õnnestusid. Kolmandaga tekkis paus,» tunnistas Vassiljev, kes täpsustas ka olukorda. «Pidi toimuma veel üks kohtumine asjade arutamiseks. Seda aga enam ei toimunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles