Klavan sai ekspertidelt keskmise hinde, Liverpooli murekoht leiti mujalt

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan heitlemas Sunderlandi mängumehe Fabio Boriniga.
Ragnar Klavan heitlemas Sunderlandi mängumehe Fabio Boriniga. Foto: Owen Humphreys/PA Wire/PA Images/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan sai jalgpallivaatlejatelt tänase viigimängu eest hindeks 6. Leiti, et Liverpooli nõrk koht oli kohtumises Sunderlandiga keskväli.

Liverpool Echo andis Klavanile hindeks 6 ja märkis, et avapoolajal võttis Sunderland eestlase kui kaitseliini nõrgima lüli sihikule. Samas kiideti, et teisel poolajal oli Klavan kindel. Loomulikult sai Klavan sarjata avapoolajal põhjustatud penalti eest, kui ta kukutas karistusalas Didier N'Dongi. Enim pahandati aga Emre Caniga, kes ei suutnud väljaande hinnangul täita keskväljal vigastatud Jordan Hendersoni kohta.

Kõrgeima hinde ehk 8 sai Echolt väravavaht Simon Mignolet, hinde 7 teenisid Klavani keskkaitsepartner Dejan Lovren ja avavärava autor Daniel Sturridge. Sunderland Echo hindas Klavanit samuti 6-ga, hinde 7 said neilt Sturridge ning Adam Lallana, Sadio Mane ja Roberto Firmino.

Sky Sports andis kõrgeima hinde ehk 8 Lovrenile, Klavan sai ka neilt hindeks 6. Hinde 7 vääriliseks peeti Sturridge'it, Lallanat, Mignolet'd ja äärekaitsjat Nathaniel Clyne'i. Penaltiolukorras pälvis Klavani tegutsemine Sky Sportsi ajakirjanikult Jack Wilkinsonilt hinnangu «kohmakas».

Liverpool peab järgmise mängu pühapäeval Inglismaa karikasarjas, kui võõrustatakse tugevuselt neljanda liiga ehk League Two liider Plymouth Argyle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles