Pijpersi teine tulemine: Flora tõi meeskonda ohtralt kogemust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora uus peatreener on Arno Pijpers.
FC Flora uus peatreener on Arno Pijpers. Foto: Sander Ilvest

JALGPALL. FC Flora uus peatreener on Eesti jalgpallisõpradele vana tuttav Arno Pijpers, kellega klubi sõlmis aastase lepingu. Flora juhtkond loodab, et uus peatreener toob meeskonda vajalikku kogemust, mängulises plaanis soovitakse tasakaalu ründe- ja kaitsemängu vahel. Just viimane oli Flora möödunud hooaja suurim probleem.

Kõnelused Pijpersiga algasid umbes kaks kuud tagasi. Flora president Pelle Pohlak ja spordidirektor Norbert Hurt said 57-aastase Pijpersiga kokku Brüsselis Eesti koondise MM-valikmängu ajal. «Rääkisime nii meeskonna taktikalisest poolest kui klubi struktuurist. Alguses olin kriitiline, sest minu arvates on Jürgen Henni ja Norbert Hurda näol tegemist väga heade treeneritega ning selle poole pealt oli kõik korras. Samas sain aru, et vahepeal on meeskonda vaja kogemust tuua,» kirjeldas Flora uus peatreener läbirääkimisi. Just Henn ja Hurt hakkavad uuel hooajal Pijpersit treeneritöös abistama. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles