Pikalt kümne mehe vastu mänginud Manchester United sai seitsmenda järjestikuse võidu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (vasakul) on löönud Manchester Unitedi eest sel hooajal juba 13 liigaväravat.
Zlatan Ibrahimovic (vasakul) on löönud Manchester Unitedi eest sel hooajal juba 13 liigaväravat. Foto: Alastair Grant/AP/Scanpix

Inglismaa kõrgliigas jätkas võiduseeriat Manchester United, alistades võõrsil tänu Juan Mata ja Zlatan Ibrahimovici väravatele 2:0 West Ham Unitedi.

Külalised Manchesterist said suure osa kohtumisest mängida ühemehelises ülekaalus, sest juba 15. minutil sai punase kaardi Soufiane Feghouli. Kohtuniku Mike Deani hinnangul sõitis alžeerlane liiga jõuliselt sisse Manchester Unitedi kaitsjale Phil Jonesile, ehkki telekordused näitasid, et eemaldamine oli selles olukorras liialt karm otsus.

Külalismeeskond kasutas arvulise ülekaalu lõpuks ära 63. ja 78. minutil, seejuures või Ibrahimovic korduste põhjal otsustades värava suluseisust. Manchester United on nüüd võitnud kõigis sarjades järjest seitse, Inglismaa kõrgliigas aga kuus mängu. Kaotuseta ollakse juba 12 mängu ehk alates 3. novembrist, kui Euroopa liigas jäädi võõrsil 1:2 alla Istanbuli Fenerbahcele.

Liigatabelis on United 39 punktiga kuuendal kohal, sama palju punkte on ka Tottenhamil. Londoni meeskonnal on aga varuks kolmapäeval toimuv kohtumine tabeliliidri Chelseaga. Manchester United jääb Chelseast maha kümne, teisel kohal olevast Liverpoolist viie, Manchester Cityst kolme ja Londoni Arsenalist ühe punktiga. Mäng on varuks ka Arsenalil, kes läheb homme õhtul võõrsil vastamisi Bournemouthiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles