Klavan tunnistas penaltipattu: ei olnud minu poolt hea mäng

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan üritab takistada Sunderlandi ründaja Jermain Defoe pealelööki.
Ragnar Klavan üritab takistada Sunderlandi ründaja Jermain Defoe pealelööki. Foto: Lee Smith/REUTERS/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan tunnistas pärast eilset 2:2 viiki Sunderlandiga, et pidanuks vastastele avavärava toonud olukorras paremini tegutsema.

«Täna ei olnud hea mäng, ma polnud esimese penalti toonud olukorras piisavalt valvel. Aga see tuleb peast pühkida ja edasi minna,» kirjutas Klavan Instagramis.

Klavan kukutas avapoolaja keskel karistusalas vastaste poolkaitsja Didier N'Dongi ja kohtunik määras penalti, mille Jermain Defoe ka realiseeris. Liverpool läks küll teisel poolajal Sadio Mane tabamusest uuesti juhtima, ent 84. minutil mängis sama mees karistusalas rumalalt käega ja Sunderland teenis teisegi penalti, mille Defoe samuti väravasse saatis. 2:2 viik tähendab, et Liverpool jätkab küll liigatabelis teisena, kuid liidrist Chelseast jäädakse maha viie punktiga ja vooru lõpuks võib vahe käriseda kaheksale punktile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles