Eesti-Soome suurel maavõistlusel on kirjas üle 200 võistkonna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdrukud jalgpalli mängimas
Tüdrukud jalgpalli mängimas Foto: pixabay.com

Kui 10. juunil tähistatakse Tallinnas Soome100-suurpäeva, toimub päeva jooksul ka mitmeid ajaloolisi kohtumisi. Üks põnevaim sündmustesari on aga kahtlemata Eesti–Soome 100+ maavõistlus. Hetkeseisuga on kirjas 232 võistkonda – 103 Eestist ja 129 Soomest.

Eesti-Soome 100+ maavõistluse raames on eesmärk pidada üle 100 kohtumise ühe päeva jooksul kahe naaberriigi võistkondade vahel.

Jalgpalli, saalijalgpalli ja rannajalgpalli mängud toimuvad nii Eesti kui ka Soome erinevatel staadionitel. Ühtlasi leiavad 10. juunil nii Helsingis kui ka Tallinnas aset mitmed avalikud üritused, mis tutvustavad jalgpalli.

Eesti-Soome 100+ maavõistlus on tervikuna üks suur jalgpallilahing, kus iga osalev võistkond saab anda enda panuse oma riigi käekäiku. Päeva lõpus selgub, kumb riik oli kokkuvõttes parem.

Registreerimine on avatud ettevõtmise ametlikul veebilehel 100games.eu. Ankeedis tuleb märkida võistkonna nimi, kontaktandmed, mänguriigi eelistus ja muu taoline info.

Vaata ka: SOOME 100 SUURPÄEVA KAVA

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles