Federer ja Nadal ihkavad 16. ja 9. kohalt välja rabeleda

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer alistas aasta alguses Dan Evansi.
Roger Federer alistas aasta alguses Dan Evansi. Foto: TONY ASHBY/AFP/SCANPIX

TENNIS. Aastaid maailma tennise teravaimasse tippu kuulunud Roger Federer (35) ja Rafael Nadal (30) olid lõppenud aastal pidevalt hädas vigastustega ja nüüd on nad ATP edetabelis langenud vastavalt 16. ja 9. positsioonile. Oktoobris kukkusid mõlemad kunagised esireketid välja esinelikust. See oli viimase 13 aasta jooksul esimene kord, kui kumbki neist maailma nelja parima sekka ei mahtunud. Uue aasta alguseks on mõlemad aga tervise korda saanud, ihkavad  oma kohad nooremate käest tagasi võita ja suurturniiridelgi veel sõna sekka öelda.

Käesoleval aastal on neil eelmise aasta mängimata turniiride tõttu ka vähem edetabelipunkte vaja kaitsta ning seeläbi tabelis kerkida lihtsam. Karjääri jooksul 17 suure slämmi turniiri võitnud Federer sai viimati suurel slämmil karika üle võidurõõmu tunda 2012. aastal Wimbledonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles