Selveri peatreener Keel: kaotada pole võimalik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri peatreener Avo Keel jagab näpunäiteid Dmitro Pašitskiile.
Tallinna Selveri peatreener Avo Keel jagab näpunäiteid Dmitro Pašitskiile. Foto: Artur Sadovski

Täna võrkpalli Balti liiga veerandfinaalis avakohtumises võõrsil Daugavpilsi Universitatega kohtuva tiitlikaitsja Tallinna Selveri peatreener Avo Keel oli sõjakalt häälestatud.

Mida Selveri meestega ette võetakse, kui Daugavpilsis geim või kaks kaotsi läheb? Küsis volley.ee. «Midagi ei võeta ette, sest kaotada pole võimalik. Julge ja ülbe avaldus minu poolt, aga nii me teeme,» kostis Keel.

Kaotasite viimati Riias Lasele. Oli see ajutine mõõn või mängib Lase paremini?

«Nii ja naa. Lase võitis meid tip-top mänguga, ei lasknud meil end avada. Midagi negatiivset ei ilmnenud, langus on üle elatud. Ega me veel teagi, kes meile poolfinaalis vastu tuleb, see sõltub mitme mängu tulemusest,» vastas Keel.

Norralane või eestlane, Mathias Loftesnes või Martti Rosenblatt? Mitte et kes neist paremini suusatab, vaid – kes pääseb algkuuikusse?

«Rõõm tõdeda, et mõlemad on valmis maksimumi andma. Rosenblatt on millestki jagu saanud – ma ei tea isegi, millest..., tema tundub olevat nüüd tip-top. Kogu meeskond on hea tervise juures, kui Timo Tammemaa väike põlvevalu välja arvata. Ka Hindrek Pulk on jalahädast üle saanud. Olen meeskonna valmisolekuga rahul,» kinnitas Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles