Cofidis Jõeäärega lepingut ei pikendanud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adrian Kureki (vasakul) ja Gert Jõeääre finišiponnistus Tour of Estonia Tartu GP`l.
Adrian Kureki (vasakul) ja Gert Jõeääre finišiponnistus Tour of Estonia Tartu GP`l. Foto: Margus Ansu

Tundub, et Eesti ühe parema temposõitja Gert Jõeääre profikarjäär läheneb lõpule. Vähemalt rattameedia andmetel pole 29-aastane mees selleks aastaks lepingut sõlminud.

Alates 2013. aastast Cofidise nimekirja kuulunud Jõeäär on tulnud kolmel viimasel aastal eraldistardis Eesti meistriks. 2015. aastal pälvis ta kulla grupisõidus, vahendab rattauudised.ee.

Lõppenud hooaeg jäi mehel kahvatuks ja Cofidis temaga kontrahti ei pikendanud. Lisaks Jõeäärele lahkuvad Cofidisest Arnold Jeannesson (Fortuneo-Vital Concept), Rudy Molard (FDJ), Jonas Ahlstrand, Borut Bozic (Bahrain-Merida) ja Romain Hardy (Fortuneo-Vital Concept).

Uuteks tulijateks on Guillaume Bonnafond (Ag2r La Mondiale), Dimitri Claeys (Wanty – Groupe Gobert), Dorian Godon (Vulco-VC Vaulx-en-Velin), Matthias Le Turnier (Océane Top 16), Jimmy Turgis (Roubaix Lille Métropole) ja Jonas van Genechten (IAM Cycling). Kokku on klubis 26 ratturit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles