Eestlased on Dakari rallil Malle-moto klassis kõrges mängus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Triisa (vasakul) ja Mart Meeru peavad Dakari maratonrallil kahe nädala jooksul rinda pistma ennekõike iseendaga. FOTO: Tairo Lutter
Toomas Triisa (vasakul) ja Mart Meeru peavad Dakari maratonrallil kahe nädala jooksul rinda pistma ennekõike iseendaga. FOTO: Tairo Lutter Foto: Tairo Lutter

Dakari ralli teise päeva järel jõudsid Eesti motomehed mõlemad finišisse. Pärast kahte katset on esialgsetel andmetel Toomas Triisa Malle-moto klassis viies ning Mart Meeru kümnes. 

Malle-moto klassis, kus tsikli eest kannavad hoolt sõitjad ise, on liider argentiinlane Jose Julian Kozac, kellele Triisa kaotab 20 ja Meeru 42 minutit. Üldarvestuses on Triisa esialgsetel andmetel 48. ning Meeru 80. kohal. Üldliider on austraallane Toby Price. Autode arvestuses on kahe katse järel ralli liider Sebastien Loeb. Teisel katsel oli pikkust 275 km, koos ülesõitudega läbiti päeva jooksul 803 km.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles