Hea uudis: käsipallikoondis täieneb kodumängudeks ühe liidriga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail (nr 9).
Mait Patrail (nr 9). Foto: Eesti käsipalliliit

Eesti käsipallikoondis valmistub täna võõrsil Kosovoga peetavaks 2020. aasta EMi valikmänguks ilma mitme põhimängijata, kuid hea uudisena peaks kodumängudeks rivis olema Mait Patrail.

Saksamaa meistriliigas mängiv Patrail ei kogunenud koondisega 2. jaanuaril Viimsis ega sõitnud meeskonnaga eile Kosovosse, vaid viibis Saksamaal arsti juures. Täna hommikul kinnitas koondise peatreener Rein Suvi, et arsti juurest sai meie mees häid uudiseid ning nädala lõpuks peaks Patrail olema juba meeskonna juures. «See on super uudis,» rõõmustas Suvi. «Kui kõik logistilised asjad saavad lahendatud, siis on Mait kodumängudeks olemas,» kinnitas koondise loots.

Enne veel, kui pühapäeval ja järgmisel kolmapäeval aga Põlvas Kosovot ja Türgit võõrustatakse, ootab meie mehi täna ees võõrsilmäng Kosovoga. Täna hommikul tehtud treeningu järel kinnitas Suvi, et muretsemiseks põhjust pole. «Hea trenn oli täna. Kiirust oli näha ja kõigil on emotsionaalselt ka tunne täitsa hea,» vaatas peatreener mängule ette.

Kosovo ja Eesti EM-valikmäng algab täna Eesti aja järgi kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles