Veel kaks ralliässa istuvad tuleval hooajal M-Spordi masinasse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Prokop.
Martin Prokop. Foto: FRANCISCO LEONG/AFP/Scanpix

Monte Carlo rallil startivad mehed on praeguseks selged, kuid samas on praeguseks teada, et hooaja teisel etapil Rootsis on joonel juba tunduvalt rohkem WRC-masinaid. Täna teatasid nii Mads Östberg kui ka Martin Prokop, et nemad sõidavad algaval hooajal WRC-sarjas ja teevad seda uue M-Spordi Ford Fiestaga.

Mõlemad mehed sõidavad eratiimis, kuid võistlusteks antakse nad üles M-Spordi poolt, kuna vastavalt reeglitele saab uue põlvkonna rallimasina võistluseks üles anda ainult tootja, kirjutab Autosport.

Nii Östberg kui ka Prokop jätavad Monte Carlo ralli vahele, kuid on hooaja teisel etapil Rootsis WRC-masinatega stardis. Lisaks märkis Östberg, et temal jääb vahele ka Mehhiko ralli, kuna samal ajal on ta saamas isaks.

«Oleme algava hooaja eel põnevil. Mads istub uueks hooajaks uude M-Spordi Fordi. Saame seda kinnitada,» sõnas rallimehe isa Morten Autospordile. «Ta on 2017. aasta Fiestat testinud juba kaks korda.»

Eratiim ei ole Östbergi jaoks midagi uut. «Plaan on teha samamoodi nagu 2011. ja 2012. aastal, kui sõitsime oma Adapta tiimis ja tegime seda M-Spordi toel,» sõnas Morten Östberg. «Tundub, et sel aastal oleme veelgi iseseisvamad, kuna teeme tööd koos Martin Prokopi tiimiga.»

M-Spordi põhimeeskonnas sõidavad algaval hooajal Sebastien Ogier, Ott Tänak ja Elfyn Evans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles