Fourcade jäeti poodiumilt välja, Ermits parima eestlasena 53. kohal

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julian Eberhard.
Julian Eberhard. Foto: Anders Wiklund/TT/TT NEWS AGENCY/Scanpix

Saksamaal Oberhofis peetud laskesuusatamise MK-etapil võitis meeste 10 km sprindidistantsil austerlane Julian Eberhard, kes tegi ühe möödalasu ja edestas teise koha saanud tšehhi Michal Šlesingri 10,8 sekundiga.

Nii Šlesingr kui ka kolmanda koha saanud itaallane Dominik Windisch, kes kaotas Eberhardile 40,3 sekundit, eksisid tiirus korra. Puhtalt lasknud Lukas Hofer kaotas kaasmaalasele poodiumikoha vaid 0,1 sekundiga ja pidi leppima neljanda kohaga.

MK-sarja tänavune suveräänne valitseja, juba kaheksa etapivõitu saanud prantslane Martin Fourcade vääratas täna lasketiirudes kolm korda ja pidi leppima 8. kohaga, kaotust võitjale kogunes finišis 51,3 sekundit. Prantslasele oli käimasoleval hooajal seejuures tegu alles esimese korraga, kus ta üldse poodiumile ei mahtunud.

Parima eestlasena sai Kalev Ermits 53. koha, kaotades kahe möödalasu juures Eberhardile 2.25,0. Teised Eesti mehed ülehomsesse jälitussõitu ei pääsenud, neli möödalasku teinud Roland Lessing sai 67. koha (+2.49,2) ja samuti neli korda eksinud Kauri Kõiv lõpetas 102 mehe konkurentsis 93. kohaga (+4.00,2).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles