Video: Itaalia koondislane oli lähedal hooaja kõige geniaalsemale võidukorvile

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Belinelli (vasakul).
Marco Belinelli (vasakul). Foto: Rob Carr/AFP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA oli viimaste aegade kõige geniaalsemale võidukorvile lähedal itaallane Marco Belinelli. Charlotte Hornetsi tagamees söötis palli vastu Detroit Pistonsi ääremängija Marcus Morrise selga, sai mänguvahendi tagasi ja tabas seejärel lauapõrkest kolmepunktiviske. Kõige selle jaoks jäi aega siiski väheks - tablool seisis vaid 0,5 sekundit ja kohtunikud Belinelli imeviset ära ei lugenud.

Koduväljakul mänginud Detroit sai seega kirja magusa 115:114 võidu. Võõrustajate resultatiivseim oli 25 punktiga Tobias Harris, võimsa kaksikduubli tegi 222 cm pikkune Serbia koljat Boban Marjanovic, kes kogus 15 punkti ja 19 lauapalli. Hornetsile tõi Kemba Walker 32 punkti.

Kahe NBA kõige väärtuslikuma palluri kandidaadi James Hardeni ja Russell Westbrooki heitluses jäi taaskord peale Harden, kes vedas kodus mänginud Houston Rocketsi 118:116 võidule Oklahoma City Thunderi üle. Hardeni arvele jäi 26 punkti, 8 lauapalli ja 12 resultatiivset söötu - need numbrid on sisuliselt identsed tema hooaja keskmiste näitajatega.

Westbrooki statistika olid veelgi võimsam, sest ta viskas 49 punkti, võttis maha 8 lauapalli ning jagas kaaslastele 5 resultatiivset söötu. Muuhulgas tabas Westbrook koguni kaheksa kaugviset, mis on tema isiklik rekord. Varasemalt oli ta parimal juhul jõudnud viie tabava kolmeseni.

Teised tulemused:

Indiana Pacers - Brooklyn Nets 121:109
Toronto Raptors - Utah Jazz 101:93
New Orleans Pelicans - Atlanta Hawks 94:99
Dallas Mavericks - Phoenix Suns 95:102
Denver Nuggets - San Antonio Spurs 99:127
Portland Trail Blazers - Los Angeles Lakers 118:109

Vaata NBA tabeliseisu SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles