Toobali võistkond alistas Tallinna Selveri kukutanud klubi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TORINO, ITAALIA, 08OCT15.
Eesti meeste võrkpallikoondise õhtusöök Torinos, Itaalias, Võrkpalli EM ajal. Pildil ANDRES TOOBAL
tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES
TORINO, ITAALIA, 08OCT15. Eesti meeste võrkpallikoondise õhtusöök Torinos, Itaalias, Võrkpalli EM ajal. Pildil ANDRES TOOBAL tl/Foto TAIRO LUTTER/POSTIMEES Foto: Tairo Lutter / Postimees

CEV Cupi 1/16-finaali avamängus alistas Andres Toobali koduklubi Antwerpeni Callant Topvolley 3:0 (25:23, 25:23, 25:22) tänavusel Meistrite liiga hooajal Tallinna Selveri konkurentsist kukutanud Belgradi Crvena Zvezda. 

Eesti rahvuskoondise sidemängija tegi Belgia võistkonna ridades kaasa terve kohtumise. Toobali arvele jäi kolm punkti, saades silma pähe nii rünnakul, blokis kui ka pallingul. Väga võimsa mängu tegi võitjate poolel 194 sentimeetri pikkune belglasest diagonaalründaja Jolan Cox. Rünnakul lõi ta 38 tõstest punktiks 23 (61 protsenti), lisaks lõi kolm serviässa ja ühe blokipunkti, vahendab Volley.

Euroopa tugevuselt teises eurosarjas 16 parema sekka jõudmiseks piisab Belgia klubile kordusmängus kahest geimivõidust. Kui serblased võidavad koduväljakul peetava kohtumise 3:0 või 3:1, selgitab edasipääseja kuldne geim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles