Ecclestone tahab Schumacheri nime vormel-1 sarja tagasi tuua

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: AP / Scanpix

Kuigi seitsmekordne vormel-1 maailmameister Michael Schumacher on pärast 2013. aastal juhtunud suusaõnnetust endiselt raskes seisus ja taastub kodupalatis, soovib F1-sarja boss Bernie Ecclestone Schumacheri nime vormel-1 karusselli tagasi tuua.
 

Jutt käib Schumacheri 17-aastasest pojast Mickist, kes tuli 2016. aastal nii Saksamaa kui Itaalia F4-sarjas teisele kohale. Sel aastal hakkab ta sõitma Euroopa vormel-3 sarjas.

«Kui ta on ligilähedaseltki sama hea kui tema isa, siis miks mitte? Vormel-1 jaoks oleks hea, kui Schumacheri nimi oleks taas esindatud,» ütles Ecclestone Briti väljaandele Daily Star.

Mick Schumacher Foto: Roman BABIRAD/SIPA/Scanpix
Mick Schumacher Foto: Roman BABIRAD/SIPA/Scanpix Foto: Roman BABIRAD/SIPA/Roman BABIRAD/SIPA

Mick Schumacher kinnitas hiljuti, et ambitsioonid on tal tõepoolest kõrgel. «Tahan saada vormel-1 sarja maailmameistriks, nagu iga võidusõitja. Vormel-3 on selle jaoks järgmine aste ja ma ei jõua hooaega ära oodata,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles