Rannar Uusna sai superenduro MMi teisel etapil kaheksanda koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Uusna
Rannar Uusna Foto: Magnus Heinmets

Eile toimus Saksamaal superenduro maailmameistrivõistluste teine etapp, kus Rannar Uusna (KTM) sai Prestige klassis kaheksanda koha.

Hommikul sai Uusna B-grupi ajasõidus 4. aja, sama grupi kvalifikatsioonis tuli kolmas koht. SuperPole'i sõitu Uusna ei pääsenud. Kõigis kolmes õhtuses võistlussõidus oli Uusna kaheksas. Kõik sõidud võitis  maailmameistritiitlit kaitsev ameeriklane Colton Haaker (Husqvarna), kes pistis taskusse ka SuperPole'i võidu.  

Etapi teise ja kolmanda koha said hispaanlane Alfredo Gomez ja Jonny Walker (Suurbritannia, mõlemad KTM). MM-arvestuses juhib Haaker (117 punkti), Uusna on 37 punktiga 8. kohal. Käesoleval hooajal osaleb ta kogu talvises superenduro MM-sarjas esmakordselt.

«Rada oli kiirem kui esimesel etapil, kuid kivilõik ja kurvi paigaldatud palgid olid tehnilised,» kommenteeris Uusna. «Ka suured hüpped sobisid mulle rohkem. Oli raske päev, kuid suutsin läbi kukkumiste lõpetada kõik sõidud kaheksandal kohal. Esimest sõitu alustasin peaaegu viimasena, kuid tõusin lõpuks 8. kohale. Teises stardis sain esimesena minema, kuid teised olid kiiremad ja tuli ka endal paar viga sisse. Kolmandas stardis sain kuuendalt kohalt minema, kuid kukkusin ja langesin kaks kohta. Võib päevaga rahul olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles