Eesti U21 koondis sai Rumeeniast napilt jagu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: SCANPIX

Eesti U21 (sündinud 1. jaanuar 1997 ja hiljem) noormeeste võrkpallikoondis alistas MM-valiksarja esimese ringi alagrupiturniiri teises voorus tasavägise heitluse järel Rumeenia eakaaslased 3:2 (25:17, 25:20, 15:25, 20:25, 15:13).

Eestlased suutsid võidu kindlustada, vaatamata selgele allajäämisele vastuvõtul, kus rumeenlaste edunumbrid olid 44-28. Eriti hull oli Eesti näitaja kolmandas geimis, kus positiivne vastuvõtt oli vaid kümme protsenti ja ideaalne viis protsenti, kirjutas Volley.ee.

Otsustav viies geim suudeti enda kasuks pöörata vaatamata 20-45 allajäämisele. Eesti parimana tõi Dmitri Korotkov 20 punkti, Markus Uuskari lisas 16 ja Stefan Kaibald 15. 

Avapäeval saadud 0:3 kaotus Saksamaalt ja tänane 2:3 allajäämine paraku meie noormeestele edasipääsulootusi ei jäta. Alagrupis võime küll teiseks tõusta, ent saavutatud kaks punkti meid nelja alagrupis konkurentsis vähemalt paremuselt teiseks teise koha omanikuks ei kergita. See, kas me jääme grupis teiseks või kolmandaks, saab selgeks pühapäeva päeval, mil omavahel mängivad Rumeenia ja Saksamaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles