Koukalova võitis Oberhofis ka ühisstardiga sõidu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Czech Republic's Gabriela Koukalova celebrates after winning the women's Biathlon World Cup 12.5 km mass start event in Nove Mesto na Morave, Czech Republic, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Petr David Josek)
Czech Republic's Gabriela Koukalova celebrates after winning the women's Biathlon World Cup 12.5 km mass start event in Nove Mesto na Morave, Czech Republic, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Petr David Josek) Foto: Petr David Josek/AP

Saksamaa Oberhofis peetud laskesuusatamise MK-etapil võitis naiste 12,5 km ühisstardist sõidu Tšehhi laskesuusataja Gabriela Koukalova, kes võitis kaks päeva tagasi Oberhofis ka sprindivõistluse.

Koukalova ei teinud lasketiirudes ühtegi eksimust. Ta edestas teisena lõpetanud ning tiirus korra eksinud sakslannat Laura Dahlmeierit 31,5 sekundiga. Kolmas oli tšehhitar Eva Puskarcikova, kes läbis tiirud puhtalt, kuid kaotas suusarajal Koukalovale 45,4 sekundit.

Neljandaks tuli Galina Višnevskaja (1; +1.11,6), viies oli Julia Džima (3; +1.26,) ja kuuenda koha sai Franziska Hildebrand (2; +1.14,0).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles