Maailma parim ekstreemsportlane: mina oleksin hääle andnud Kelly Sildarule (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Rolland.
Kevin Rolland. Foto: Alexandr Kryazhev/RIA Novosti/Scanpix

Maineka Prantsusmaa spordiajalehe L'Equipe’i ekstreemspordiosakond valis aasta parimaks sõitjaks prantslase Kevin Rollandi. Kui freestyle-suusataja Rollandi käest uuriti, kelle tema oleks parimaks valinud, siis nimetas ta Kelly Sildaru nime.

27-aastane Rolland suutis eelmisel aastal rennisõidus võita Aspeni X-mängud. Rolland on X-mängudel kuldmedali võitnud viiel korral, enne mullust tiitlit oli ta viimati kuldse autasu kaela saanud 2011. aastal. Seega suutis ta viieaastase pausi järel tõusta taas maailma parimaks.

«Ekstreemspordis on väga populaarne surfamine. Surfaritega on suusatajatel väga keeruline konkureerida. Seega on lahe, et paljud inimesed hääletasid hoopis minu poolt,» rõõmustas Rolland tunnustuse üle.

Prantslane ise tunnistas, et tema hääl oleks valimistel läinud eelmisel aastal X-mängudel freestyle-suusatamise naiste pargisõidus kuldmedali võitnud Kelly Sildarule.

«Oleksin parimaks valinud John John Florence’i (USA surfari). Ta võitis MM-tiitli … Tegelikult oleksin ikkagi hääletanud Kelly Sildaru poolt. Ta on muljetavaldav. Ta on 14-aastane ja parim suusataja maailmas. Ta on suurepärane,» rääkis Rolland.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles