Otse põhitabelisse pääsenud Kontaveit osaleb siiski Austraalia lahtistel

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: SCANPIX

Eesti parim tennisist Anett Kontaveit osaleb siiski Austraalia lahtistel meistrivõistlustel. Maailma edetabelis 120. kohal olev Kontaveit avaldas hiljuti, et jääb trauma tõttu Austraalia lahtistelt eemale. Nüüd selgus, et eestlanna pääses aga otse põhitabelisse ja see annab lisaaega, et olla suurturniiriks ikkagi valmis.

«Vastab tõele, et Anett osaleb Austraalia lahtistel,» sõnas tennisisti ema Ülle Milk Postimehele.

Austraalia lahtiste põhitabeli mängudega tehakse algust 16. jaanuaril. Esialgu pidi Kontaveit alustama kvalifikatsioonist, millega tehakse algust juba sel kolmapäeval. Otse põhitabelisse pääsemine annab jalalihase venitusest taastumiseks neli lisapäeva ja see lubabki eestlannal Austraalia lahtistel kaasa lüüa.

Kontaveit saab oma avaringi vastase teada 13. jaanauril. Austraalia lahtistel on Kontaveit seni põhitabelisse pääsenud ainult ühe korra – eelmisel aastal jäi ta avaringis alla tol hetkel maailma edetabelis kolmandat kohta hoidnud Garbine Muguruzale 0:6, 4:6.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles