Contador täiendas kaitsjate ridu Belgia tippadvokaadiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador (esireas keskel) koos meeskonnakaaslastega Mallorca treeninglaagris.
Alberto Contador (esireas keskel) koos meeskonnakaaslastega Mallorca treeninglaagris. Foto: SCANPIX

Kolmekordne Tour de France’i võitja Alberto Contador, kelle dopingujuhtum pole lõpplikku lahendust saanud, värbas oma kaitsjatearmeesse Belgia tippadvokaadi Jean-Louis Dupondi.

Dupond on aidanud mitmeid spordiässasid ja rahvusvahelisi alaliite. Näiteks 1995. aastal kaitses ta edukalt jalgpallurit Jean-Marc Bosmani, tänu kellele saavad vutimängijad lepingu lõppedes vabalt klubi vahetada, kirjutab spordipartner.ee.

Kaks aastat tagasi oli Dupondi kliendiks Tom Boonen, keda Tour de France’i korraldajad ei tahtnud starti lubada, sest Quick Stepi ratturi võistlusvälisel perioodil antud dopinguproov sisaldas kokaiini.

Hiljuti Algarve velotuuril sõitnud Contador sai Hispaania Jalgratta Föderatsioonilt küll loa võistelda, kuid suure tõenäosusega vaidlustavad UCI ja WADA selle otsuse. Contador täiendas kaitsjate ridu, et uue rünnaku tõrjumisel ei tekiks probleeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles