212 cm pikkune tartlane valiti Balti liiga parimaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Naaber viimasel kodumängul Pärnuga soojendusel sidemängijaga koostööd lihvimas.
Mart Naaber viimasel kodumängul Pärnuga soojendusel sidemängijaga koostööd lihvimas. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Teist kuud järjest pälvis võrkpalli Balti liiga kuu parima mängija tiitli Tartu Bigbanki pallur. Kui novembris sai selle nende punktikahur Bradley Robert Gunter, siis sel korral temporündaja Mart Naaber.

Loomulikult on Tartu mängijate tunnustamiseks ka ohtralt põhjust, sest on ju võistkond ainus, kes sel hooajal sarjas veel kaotusekibedust tundma pidanud pole. Detsembris kaotati kuue mängu peale vaid üks geim, mille suutis tartlastelt näpsata Poliurs/Ozolnieki. Teiste seas saadi ülimalt kindlad võidud ka kahe suure koduse konkurendi ehk Pärnu Võrkpalliklubi ja Selver Tallinna üle, kirjutas Volley.ee.

Suured teened võiduseeria pikendamisel olid ka 212 sentimeetri pikkusel ja 24-aastasel Mart Naabril. Tema efektiivsusnäitaja (+39) oli paremuselt kuu neljas tulemus. Kokku tõi Naaber 49 punkti, millest viis tulid pallinguga ja koguni 15 blokiga. Kahekohalise punktisumma kogus temporündaja neljas matšis, edukaimaks jäi kohtumine TTÜ-ga, kus ta tõi 13 punkti ja jäi tosinaga plussi. Selles kohtumises tegutses ta rünnakul peaaegu ilmeksimatult, lüües 14 tõstest punktiks 12. Lisaks üks blokipunkt ja kaheksa edukat pidurdust sulustamisel.

Baltikumi võrkpalliklubisid ühendav Credit24 Meistriliiga naaseb pühadepausilt juba sel nädalalõpul, mil ootab ees üheksa vastasseisu. Bigbank Tartut ja Mart Naabrit näeb sarjas uuesti võistlustules 22. jaanuaril, mil sõidetakse külla Rakvere Võrkpalliklubile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles