Kohila sai Istanbulis valitsenud kaose tõttu euromänguks napilt koosseisu kokku

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila võrkpallinaiskond.
Kohila võrkpallinaiskond. Foto: Mihkel Maripuu

Istanbuli lennujaamas valitsenud kaose tõttu mitu päeva osasid mängijaid oodanud Kohila võrkpallinaiskond sai viimasel hetkel koosseisu siiski kokku ja lendas Saksamaale, kus kolmapäeval peetakse Stuttgartis ülitugeva vastasega euromäng.

Vaid kolm tundi enne väljalendu sai selgeks, et Kohila naiskond saab euromänguks ikka koosseisu kokku, sest laupäevast alates lumevangis olnud peatreener Peeter Vahtra ja neli mängijat eesotsas põhipommitaja Kertu Laagiga, kes võistlesid Rumeenias kuni 20-aastaste MM-valiksarjas, pääsesid lõpuks Istanbulist tulema.

«See, mis Istanbulis toimus – ma olen ka palju reisinud, aga minu silmad pole sellist jama varem näinud. Me oleme kolm päeva olnud lennujaamas, viimase öö veetsime pinkide peal. Hotelli pääsemise järjekord oli kaks kilomeetrit,» meenutas Vahtra halvas mõttes unustamatut reisi, vahendas ERRi spordiportaal ETV spordiuudiseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles