Selgusid korvpalli meistriliiga tähtede mängu algviisikud

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaa.
Aivar Kuusmaa. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpalli meistriliiga tähtede mängu meeskondi juhendavad Aivar Kuusmaa ja Gert Kullamäe valisid täna algkoosseisud 16. veebruaril toimuvaks sõumänguks.

Kuusmaa ja Kullamäe valisid endale algviisikud kümne mängija hulgast, kes valiti välja 1. detsembrist 10. jaanuarini toimunud veebihääletusel, määrates esmalt valimisjärjekorra poksikinnastes viskevõistluse põhjal, mille võitis Kuusmaa.

Kuusmaa valikuteks meeskonda osutusid (valge võistkond) Thomas van der Mars (AVIS Rapla), Demonte Harper (BC Kalev/Cramo), Janari Jõesaar (Tartu Ülikool), Karl-Johan Lips (AVIS Rapla) ja Martin Paasoja (AVIS Rapla). Kullamäe tiimi algviisikus jooksevad 16. veebruaril väljakule (sinine võistkond) Cedric Simmons (BC Kalev/Cramo), Janar Talts (Tartu Ülikool), Domen Bratož (AVIS Rapla) ja Indrek Kajupank (AVIS Rapla).

Ülejäänud meeskondade koosseisud valivad Kuusmaa ja Kullamäe kõikide meistriliiga mängijate seast juba vabal valikul, need avalikustatakse kuu jooksul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles