Kodus Türgile kaotanud käsipallikoondis noolib edasipääsu võõrsil

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Türgi kohtumine, milel paraku võitsid türklased.
Eesti ja Türgi kohtumine, milel paraku võitsid türklased. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti käsipallikoondis võõrustas eile 2020. aasta Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooni avaringis Türgit ja sai kodus 18:28 kaotuse. See tähendab, et alagrupi võitja ja järgmisesse vooru pääseja selgitatakse pühapäeval Türgis.

Kohtumine Põlvas algas Eestile raskelt: külalised said kiirelt 0:3 ette ja sealt edasi hakkas vahe kärisema, suurimaks kaotuseks jäi avapoolajal kuueväravaline skoor 3:9. Mõlema meeskonna mängus oli näha närvilisust ja kohe kohtumise alguses jagati kaheminutilisi karistusi ning kollaseid kaarte, Eesti jättis kasutamata ka ühe seitsme meetri karistusviske, kui kogenud Jürgen Rooba saatis palli üle Türgi värava.

«Kohe alguses ei saanud me nende visetele käsi ette ja meie kaitse ning väravavahi koostöö ei sujunud nii hästi,» nentis avapoolaja kohta koondise kapten Martin Johannson. «Pärast rabedat algust tulime aga mängu tagasi ja kaitse ning väravavahi koostöö paranes. Poolajaks oli kõik ju väga reaalne. Meil oli kiirus olemas, pall liikus hästi, teenisime edukalt kaheminutilisi karistusi vastastele ja olime mängus,» lisas Johannson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles