Käsipallikoondise kapten: üks mees tegi tervele meie meeskonnale ära

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Johannson (vasakul) Türgi vastu mängimas.
Martin Johannson (vasakul) Türgi vastu mängimas. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti käsipallikoondise kapten Martin Johannson, kes koos tiimikaaslastega jäi täna kodus 18:28 alla Türgile, tunnistas kohtumise järel, et külaliste võtmemeheks oli väravavaht Yunus Özmusul, kes jäi meie meeste jaoks ületamatuks.

Eesti kaotas Põlvas peetud EM-valikmängus avapoolaja 9:11, kuid terve kohtumise 18:28, kuna teisel poolajal tegi türklaste väravavaht palju häid tõrjeid. «Üks mees tegi tervele meie satsile ära. Me ei suutnud kuidagi nende väravavahti lahti muukida ja nii lihtsalt läkski,» nentis suure kaotuse järel Johannson.

Kuigi eestlaste jaoks oli tänase mängu näol tegu lühikese aja jooksul juba kolmanda kohtumisega, ütles Johannson, et väsimuse taha peituda ei saa ja pühapäeval Türgis peetavale mängule minnakse võidumõtetega.  «Füüsilises mõttes olime meie ehk isegi paremas seisus, sest meie saime mõnda aega kodus puhata ja taastuda, neil oli ju reis selja taga. Aga ega midagi veel kadunud pole. Ütleks, et meil oli ka täna rohkem paremaid viskekohti kui neil, aga Türgis tuleb need ka ära realiseerida ja pall võrku saata,» ütles Johannson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles