Fotod: esitleti Tänaku koha täitnud rallimehe uut masinat

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elfyn Evansi rallimasin, millega ta teeb kaasa kgou 2017. aasta WRC-sarja hooaja.
Elfyn Evansi rallimasin, millega ta teeb kaasa kgou 2017. aasta WRC-sarja hooaja. Foto: DMACK

Juba mõnda aega tagasi teatas DMACK, et jaanuaris toimuval Monte Carlo rallil keerab nende masina rooli britt Elfyn Evans. Lisaks sellele, et Evans täidab Ott Tänakust vabaks jäänud koha DMACKis, siis on britt ühtlasi ka M-Spordi kolmas piloot, kes võib M-Spordile tuua punkte konstruktorite arvestuses.

Nüüd esitleti ka masinat, millega Evans hakkab sel hooajal punktide peale kihutama. Evans kuulus 2014. ja 2015. aastal M-Spordi põhimeeskonda, kuid mullu pidi ta piirduma WRC2-sarjaga. «Võib öelda, et eelmine aasta muutis mind tugevamaks ja õpetas mulle palju. Tean, et mootorispordis ei ole kunagi midagi kindlat,» sõnas Evans Autospordile.

Evans kõrval hakkab DMACKi logodega autos istuma kaardilugeja Dan Barritt. Eelmisel hooajal tegi ta koostööd Craig Parryga.

Alagaval hooajal võivad kõik tiimid rajale saata kolm autot, millest kaks paremat saavad punkte tuua konstruktorite arvestuses. Lisaks Evansile on M-Spordi ridades kihutamas veel Sebastien Ogier ja Ott Tänak.

Hooaja esimeseks etapiks olev Monte Carlo ralli on kavas 19.-22. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles