Eesti Laskurliidu presidendiks valiti Riho Terras

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras.
Kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras. Foto: Sander Ilvest/Kaitsevägi

Eesti Laskurliidu üldkoosolekul valiti Eesti Laskurliidu presidendiks Eesti Kaitseväe juhataja kindralleitnant Riho Terras.

Terras on Eesti Laskurliidu president olnud aastast 2012. Eesti Laskurliidu üldkoosolek valis ka uue juhatuse, kuhu lisaks Riho Terrasele kuuluvad Meelis Kiili, Toomas Luman, Mart Puusepp, Georg Männik, Andres Hunt, Urmas Saaliste, Peeter Päkk, Mati Seppi ja Kristiina Kivari.

Samas kuulutati välja ka Eesti Laskurliidu 2016. aasta parimad laskesportlased, treenerid ja kohtunikud. 2016.a. parimateks laskesportlasteks kuulutati meeste arvestuses Rio olümpiamängudel võistelnud Peeter Olesk ning parimaks naislaskuriks Anžela Voronova.

Parimaks noorlaskuriks noormeeste arvestuses sai Reino Velleste ning neidude arvestuses Lydia Kurus.

Eesti Laskurliidu 2016. aasta parimateks treeneriteks kuulutati Ranno Krusta, Ülo Mets ja Ain Muru. 2016. aasta parimad kohtunikud on Larissa Peeters ja Aivo Roonurm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles