Uustulnuk kütab kirgi: kas sõidab mees või rahakott?

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Stroll sihib võidusõidumaailmas kõrgele.
Lance Stroll sihib võidusõidumaailmas kõrgele. Foto: ADRIAN DENNIS/AFP/Scanpix

Juba mitmendat aastat järjest tekitab vormel-1 sarjas ebatervet elevust verinoor sõitja – viimasel kahel aastal on see olnud Max Verstappen, tänavu aga Lance Stroll. Kui hollandlasele heidetakse peamiselt ette liiga raju sõidustiili, siis 18-aastane kanadalane Stroll olla kriitikute sõnul tänavuseks hooajaks saanud Williamsisse koha vaid tänu miljardärist papa paksule rahakotile.

Tõepoolest, Lance’i isa Lawrence Stroll on Forbesi värskeima edetabeli andmetel rikkuselt maailma 722. inimene, kelle vara väärtuseks hinnati 2,4 miljardit dollarit. Lisaks kogub ta klassikalisi Ferrarisid ja talle kuulub Montreali lähistel asuv Mont-Tremblanti ringrada. Tänu rõivaärile varanduse kokku ajanud isale sai Stroll ka vormel-3 sarjas kihutades nautida vormel-1 tasemel abivägesid ning loomulikult tõi see kaasa kadedaid pilke – mis viga poisil sõita ja võita, kui isa rahavarud on põhjatud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles