Tubli: Kristjan Ilves jõudis Val di Fiemme MK-etapil punktikohale

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Nordic Focus

Kahevõistleja Kristjan Ilves sai Val di Fiemmes peetaval maailmakarika etapil 30. koha, olles hüppevooru järel 20. kohal. Ilves lendas 120 meetri kaugusele ja sai selle eest 108,2 punkti ning loovutas 10 km suusasõidus kümme kohta, ent lõpetas viimasel punktikohal.

Eestlane pääses murdmaadistantsile liidrist Mario Seidlist minut ja nelikümmend sekundit hiljem. Austerlane Seidl hüppas koguni 132 meetrit ja edestas suusarajale minnes sakslast Eric Frentzelit 26 sekundiga. Kolmas oli hüppemäel sakslane Terence Weber, kes pääses rajale 45 sekundit pärast Seidlit.

Frentzel püüdis Seidli kiirelt kinni ja läks oma teed, edestades finišis Johannes Rydzekit lõpuks 24,2 sekundiga. Kolmandaks tõusis 23. mehena startinud norralane Magnus Moan, kes lõpetas Frenzlist 25,9 sekundit hiljem. Liidrikohalt startinud Seidl langes üheteistkümnendaks. Ilves lõpetas Frenzlist 2.44,3 hiljem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles