Kadumistrikiga hakkama saanud Rose mängis oma tulevikuga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derrick Rose.
Derrick Rose. Foto: ELSA/Scanpix

KORVPALL. USA korvpalliliigas NBA on viimasel nädalal kõige enam kõneainet pakkunud New York Knicksi mängumees Derrick Rose, kes esmaspäeval salapäraselt ära kadus ja mängule ilmumata jättis. Nüüdseks on klubi määranud kogenud korvpallurile rahalise karistuse, kuid tulevikku vaadates võib kummaline käitumine Rose’ile veelgi probleeme tuua.

Knicks kohtus Eesti aja järgi esmaspäeva ööl vastu teisipäeva New Orleans Pelicansiga ning suur oli tiimi imestus, kui kohale ei ilmunud 28-aastane Rose. Sel hooajal esimest aastat New Yorgi meeskonnas palliv mängujuht ei olnud oma puudumisest mitte kedagi klubist teavitanud ning see pani asjaosalised raskesse olukorda. «Ma ei oleks mitte kunagi sellist olukorda oodanud, see oli väga hirmus,» nentis intsidendi järel Rose’i tiimikaaslane Carmelo Anthony. «Mulle ei meeldi isegi praegu mõelda sellele, et tuled mängule ja sa ei tea, kus su meeskonnakaaslane on, kas temaga on kõik korras. See on absoluutselt esimene asi, mis sulle pähe tuleb, ja mina tahtsin ka lihtsalt teada saada, kas temaga on kõik korras,» lisas Anthony.

Ilma loata meeskonna juurest lahkunud Rose andis lõpuks siiski klubi esindajatele teada, et ta viibib oma perekonna juures Chicagos, kus elab tema nelja-aastane poeg. Segadust tekitanud mängumees selgitas hiljem meediale, et tal polnud aega Knicksi oma lahkumisest teavitada, sest tema eesmärk oli võimalikult kiiresti oma lähedaste juurde jõuda. «Tegemist oli perekondliku asjaoluga. Tahan rõhutada, et mu lahkumisel polnud mitte midagi tegemist meeskonna või korvpalliga. Elus esimest korda sattusin ma emotsionaalselt sellisesse seisu ja ma lihtsalt pidin oma perekonnaga koos olema,» rääkis Rose.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles