Kauaoodatud ning kaks korda ära jäänud MMA-matš on lõpuks toimumas

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khabib Nurmagomedov
Khabib Nurmagomedov Foto: Adam Hunger/USA Today Sports

Vabavõitlusliiga UFC kergkaalu kaks tipptegijat Khabib Nurmagomedov ja Tony Ferguson lähevad lõpuks UFC 209. üritusel vastamisi.

UFC president Dana White kinnitas täna, et venelase ja ameeriklase matš leiab aset Las Vegases UFC 209. üritusel, mis toimub 4. märtsil. Mõlemad võitlejad on kergkaalu hierarhias kõrgel kohal: valitseva tšempioni Conor McCregori järel on divisjoni pingereas Nurmagomedov, kohe tema järel aga Ferguson. Matš peetakse kergkaalu vahetiitli peale.

Tony Ferguson. Foto: Carlos Tischler/Sipa USA/SCANPIX
Tony Ferguson. Foto: Carlos Tischler/Sipa USA/SCANPIX Foto: Carlos Tischler/Carlos Tischler/Sipa USA

Nurmagomedov tuleb matšile 24-võidulise seeria pealt. Õigupoolest polegi venelane oma professionaalse karjääri jooksul ühtegi matši kaotanud. UFCs on ta võitnud kaheksa matši. Fergusonil on ette näidata 22 võitu ja kolm kaotust. Viimasest üheksast UFC matšist on ameeriklane lahkunud võiduga. Seda matši on fännid kaua oodanud ning kahel korral on see ka plaanis olnud, kuid mõlemal korral on vigastused vastasseisu ära jätnud.

UFC 209 võitluskaart:

Tyron Woodley vs Stephen Thompson –kergkeskkaalu tiitlimatš

Tony Ferguson vs Khabib Nurmagomedov – kergkaalu vahetiitlimatš 

Mark Hunt vs Alistair Overeem 

Mirsad Bektic vs Darren Elkins 

Todd Duffee vs Mark Godbeer 

David Teymur vs Lando Vannata 

Paul Craig vs Tyson Pedro 

Ed Herman vs Igor Pokrajac

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles