Vägevas hoos Triisa läheb Dakari ralli viimasele 64 km vastu oma klassi kindla liidrina (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Triisa Dakari rallil.
Toomas Triisa Dakari rallil. Foto: SO/@World/A.Lavadinho

Dakari ralli eelviimasel päevajärel hoiab eestlane Toomas Triisa jätkuvalt Malle-moto klassis liidrikohta, üldarvestuses on Triisa kõrgel 30. kohal.

Tänase päeva kogupikkus oli 759 km, millest katset oli 286 km. Kuna kahe katse vahel oli ka neutralisatsiooniala, jagunes see kaheks. Kokku kaotas Triisa üldarvestuses katse parimale 45 minutit ning sai esialgsete andmete põhjal 33. koha.

Malle-moto klassis on ta aga enne ralli viimast päeva selge liider, edu teisel kohal paikneva briti Lyndon Poskitti on 2:31.39. Kolmandal kohal on argentiinlane Jose Juian Kozac, kes kaotab Triisale 2:46.44. Mart Meeru on kuues (+5:38.14). Moto üldarvestuses juhib rallit Sam Sunderland. Triisa on 30. kohal, kaotades talle 5:42.16. 

Homme sõidetakse kokku 768 km, katset on sellest 64 km. Teekond toob võistlejad Rio Cuartost Buenos Airesesse, kus nad pidulikult vastu võetakse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles