Millist lepingut pakkus Jagellonia Vassiljevile?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Bialystok Jagiellonia/Facebook

Eesti koondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev on tänu esimese poolaasta suurepärastele esitustele Poola kõrgliigas kuum kaup. Tema koduklubi Bialystoki Jagellonia oli valmis end eestlasega pikaajaliselt siduma, kuid Poola meedia sõnul otsustas Vassiljev lepingule alla kirjutamata jätta.

Bialystoki Jagiellonia asepresident Agnieszka Syczewska avaldas Twitteris Vassiljevile tehtud pakkumise detailid. Nimelt pakkus Poola kõrgliiga tabeli tippu kuuluv Jagellonia Vassiljevile kahe aastast lepingut, mida eestlane võinuks veel aasta võrra pikendada. Lepingu lõppedes oleks Vassiljeve garanteeritud töökoht klubis treenerina.

Pakutud palgasummat Syczewska ei avaldanud. Eile vahendas Poola ajaleht Przeglad Sportowy Jagellonia presidendi sõnu, kelle lausete kohaselt tuntakse eestlasest huvi Aserbaidžaanist ja Kasahstanist. «Me ei suuda nendega võistelda. Nad on võimelised mängijale 20-30 tuhat eurot kuus maksma,» ütles klubi president Cezary Kulesza.

32-aastase Vassiljevi agendi Andrei Stepanov sõnul pole aga Jagellonia ühtegi liigutust teinud, et eestlast endale hoida. «Jagiellonia ei ole endiselt teinud liigutust, et Konstantini endale hoida. Hetkel me räägime mitme klubiga, aga ma ei saa rohkem detaile avaldada,» lausus ta Przeglad Sportowyle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles