Eestlanna jõudis pargisõidus MK-debüüdil kohe punktikohale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoliine Holter.
Karoliine Holter. Foto: Erakogu

Täna asuti freestyle-suusatamise pargisõidus jagama kvalifikatsioonipunkte Pyeongchangi taliolümpiale pääsemiseks. Kui Kelly Sildaru veel nooruse tõttu MK-sarjas osaleda ei saa (MK-debüüdi saab ta teha augustis Uus-Meremaal), siis üks eestlanna oli siiski Font Romeu MK-etapil stardis. 20-aastane Karoliine Holter saavutas 25. koha 31,00 punktiga

Augustis ja septembris koos Kelly, Henry ja Tõnis Sildaruga Uus-Meremaal laagerdanud Holter tegi täna oma MK-debüüdi ja sai kohe kirja ka esimesed punktid (25. koht annab 6 punkti). Stardinimekirjas oli täna 35 naist.

Tegemist oli käimasoleva hooaja esimese MK-etapiga pargisõidus ning nii hoiab Holter ka hooaja kokkuvõttes praegu 25. kohta.

«Lõpetasin oma esimesel (halvimal) MK-etapil 25. kohaga. Tegin kahel peaval korralikud 40 minuti pikkused trennid, mis mõlemad jäeti pooleli. Tegin täna oma elu halvima sõidu, kuid ikkagi õnnestus mul saada mõned MK-punktid. Ma ei jäänud ka viimaseks nagu ma ise arvasin,» kirjutas Holter ise sotsiaalmeedias.

Etapidvõidu teenis 15-aastane prantslanna Tess Ledeux, kelle jaoks oli see samuti MK-debüüt.

Pargisõidus on hooaja teine MK-etapp kavas 28. jaanuaril Itaalias Seiser Almis. Samal ajal on kavas ka X-mängud ehk mitmed tippsõitjad jäävad Seiser Almi võistlusest kindlasti eemale. Kokku on pargisõidus sel hooajal kavas 5 MK-etappi.

Font Romeu MK-etapi tulemused:

1. Tess Ledeux (Prantsusmaa) 81,60 punkti

2. Johanne Killi (Norra) 80,00

3. Anouk Purnelle-Faniel (Kanada) 78,40

4. Sarah Höfflin (Šveits) 76,00

5. Katie Summerhayes (Suurbritannia) 74,60

6. Isabel Atkin (Suurbritannia) 74,60

7. Yuki Tsubota (Kanada) 68,80

8. Madison Rowlands (Suurbritannia) 66,20

...

25. Karoliine Holter 31,00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles