Mayweatherile pakuti McGregoriga võitlemise eest 25 miljonit: on ikka koomikud (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather naaseb 50. matšiks poksiringi.
Floyd Mayweather naaseb 50. matšiks poksiringi. Foto: JOHN GURZINSKI/AFP/Scanpix

Juba mõnda aega ringlevad jutud võimalikust poksiduellist Floyd Mayweather juuniori ja Conor McGregori vahel. Vabavõitlussarja UFC juht Dana White teatas, et nad on valmis pakkuma Mayweatherile 25 miljonit USA dollarit matši eest.

Mayweather on varasemalt ise öeldnud, et ta tuleb ringi ainult juhul kui ta teenib üle 100 miljoni dollari. McGregorile pakkus Mayweather hiljuti matši eest 15 miljonit. Seega ei ole midagi imestada, et Mayweather ei olnud White’i pakkumisest just vaimustuses.

«Sa oled ikka koomik küll,» teatas Mayweather TMZ Sportsi vahendusel White’ile. Seejärel demonstreeris Mayweather ajakirjanikule oma uhket käekella ja palus arvata selle maksuvust.

«Ma olen ainus, kes on võib teha sulle konkreetse pakkumise. Me maksame sulle 25 miljonit ja maksame Conorile 25 miljonit. Seejärel räägime tasulise telekanali kasumi jagamisest,» rääkis White eelnevalt oma pakkumisest.

Mayweatheri suurimaks palgapäevaks on olnud duell Manny Pacquiaoga, mille eest ta teenis umbes 300 miljonit USA dollarit. McGregor on MMA-ringis parimal juhul teeninud 3 miljonit dollarit.

Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: Michael Reaves/AFP/SCANPIX
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles