Kaarel Nurmsalu pääses suusahüpete MK-etapil lõppvõistlusele

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu.
Kaarel Nurmsalu. Foto: Liis Treimann/Postimees

Sel nädalal tippsporti naasmisest teatanud suusahüppaja Kaarel Nurmsalu tegi seejärel täna oma teise võistluse. Taas oli Nurmsalu stardis Poolas Wislas MK-etapil. Seekord tegi eestlane kvalifikatsioonis palju kindlama hüppe ja tagas pääsme lõppvõistlusele ehk 50 parema sekka.

Nurmsalu hüppas eelvõistlusel 116,0 meetrit ning teenis selle eest 106,3 punkti. Kvalifikatsioonis andis see eestlasele 25. koha. 57st eelvõistlusel osalenud mehest pääses lõppvõistlusele 40. MK-sarja 10 paremat meest tagavad edasipääsu automaatselt.

Veidike hiljem oli kavas juba ka lõppvõistlus, kus Nurmsalu sooritus nii hästi ei õnnestunud – eestlane hüppas 113,0 meetrit, teenis 93,9 punkti ning sai Wisla MK-etapilt kokkuvõttes kirja 45. koha.

Võistluse võitis kodupubliku ees võistelnud Kamil Stoch, kes hüppas avavoorus 135,5 ja teises 128,0 meetrit. Kokku teenis poolakas 271,7 punkti.

Teiseks tuli norralane Daniel Andre Tande 270,5 silmaga ja kolmandaks sloveen Domen Prevc 270,4 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles