Kristo Voika koondise õhkkonnast: seekord pole üksteise süüdistamist

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT03:  EM VALIKM
TRT03: EM VALIKM Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti käsipallikoondise tänases võidumängus Türgi vastu viis väravat visanud Kristo Voika rääkis, et üle pika aja kogunenud rahvusmeeskonnas on viimaste aastate parim õhkkond.

2020. aasta EM-valikmängude kvalifikatsiooni avaringis täna võitu vajanud eestlased kaotasid avapoolaja küll 8:10, kuid võitsid kohtumise 20:18. Voika nentis, et omavahelises avamängus suure 28:18 võidu saanud türklased tulid ilmselt lihtsat võitu otsima. «Riietusruumis rääkisime sellest, et küllap neil kuskil alateadvuses on selline tunne,» ütles Voika.

Ilma mitmete suurte nimedeta mänginud Eesti meeskond kindlustas võiduga koha kvalifikatsiooni teises ringis. Voika tunnistas, et õhkkond koondises on väga hea: «Väga positiivne tsükkel on siiani olnud, ei mäletagi, et üksteist nii palju varem toetatud oleks. Seekord ei olnud üksteise süüdistamist, vaid pigem just parandati teineteist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles