Raja otse läbimine tõi eestlasele pargisõidus esimesed MK-punktid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoliine Holter MK-etapil.
Karoliine Holter MK-etapil. Foto: Erakogu

Ajal, mil Kelly Sildaru ei saa nooruse tõttu veel MK-sarjas osaleda, tegi lõppenud nädalavahetusel sel tasemel oma debüüdi 20-aastane Karoliine Holter. Eestlanna esimene võistlus lõppes Prantsusmaal Font Romeus 25. koha ja kuue MK-punktiga.

Pargisõidus 2018. aasta Pyeongchangi olümpiale pääsemise eesmärgiks võtnud Holter on tänavusel talvel olnud hädas põlvevigastusega. Debüüti ei teinud kergemaks ka võistluspaigas valitsenud keerulised ilmastikuolud, mille tõttu pandi paremusjärjestus lõpuks paika ainult ühe kvalifikatsioonivooru põhjal.

«Ilmastikutingimused olid võistluspäeval väga keerulised, paljud sõitjad ei tahtnud tegelikult üldse startida ja ootasid, et tuleks võistluse toimumise küsimuses sõitjate hääletus. Seda aga ei juhtunud ning võistlus siiski toimus,» sõnas ta valitsenud olude kohta.

Raja ümberehituse ja kukkumiste tõttu jõuti olukorrani, kus mõlemad võistluseelsed treeningpäevad jäid üsnagi kasinaks. Nii ei olnud Holter enne jõuproovi rada veel täies ulatuses kordagi läbi sõitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles