Kindel Klavan kinnistas oma positsiooni, Matip FIFA küüsis

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan.
FC Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images/Scanpix

Eelmise aasta lõpus Evertoni ja Manchester City vastu tehtud esituste eest kõvasti kiita saanud Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani jaoks oli tänavune aasta alanud mõningaste eksimustega, kuid eile tegi Klavan Manchester Unitedi vastu taas korraliku esituse. Võõrsil suudeti ManU vastu lõpuks välja võidelda 1:1 viik.

«Võitles hästi ja kogus mängu jooksul enesekindlust. Tegutses ka palliga hästi, kui kohati tugeva surve alla jäi,» kiitis klubi tegemisi pingsalt jälgiv Liverpool Echo Klavanit.

Klavan on sel hooajal nüüd 21st Premier League’i kohtumisest kaasa teinud 11. Praeguses seisus tundub, et eestlane püsib ka edaspidi põhirivistuses. Vigastusest on taastunud küll hooaja alguses põhikeskkaitsja rolli täitnud Joel Matip, kuid praeguse seisuga ei luba Rahvusvaheline Jalgpalli Liit FIFA teda väljakule. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles