Austraalia lahtistel sündis kohe avaringis suurüllatus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simona Halep
Simona Halep Foto: THOMAS PETER/REUTERS

Austraalia lahtiste esimeses ringis sündis suurüllatus, kui maailma neljas reket Simona Halep jäi alla temast maailma edetabelis 48 kohta madalamal paiknevale ameeriklannale Shelby Rogersile.

Alates oktoobrist põlvevaluga kimpus olev Halep kaotas mängu 3:6, 1:6. «Suudan kuni 50 minutit ilma valuta mängida ning siis hakkab see pihta. Täna lõi esimest korda valu välja avasetis, kui seis oli 5:3. Ma ei suutnud teha seda, mida soovisin. Tõenäoliselt pean mõneks ajaks aja maha võtma, sest selliselt ei ole võimalik mängida,» kommenteeris Halep.

Esimest korda Austraalia lahtistel juba 1998. aastal mänginud 36-aastane Venus Williams alistas 7:6 (5), 7:5 ukrainlanna Katerina Kozlova. «Matš oli keeruline, sest ma ei suutnud oma rütmi leida. Ta tegi kõik asjad minu jaoks raskeks, aga olen õnnelik, et sain edasi,» lausus 13. asetust omav ameeriklanna.

Meeste maailma esireket Andy Murray alistas maailma 95. reketi Ilja Martšenko 7:5, 7:6 (5), 6:2. Järgmises ringis kohtub britt venelase Andrei Rubleviga.

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 120.) alustab Austraalia lahtisi meistrivõistlusi teisipäeval. Kontaveidi avaringi vastaseks on 21-aastane kreeklanna Maria Sakkari (WTA 94.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles