Rannavolle elule ärataja suurim küsimus: kust leida raha?

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Piik (paremal) eelmisel suvel Eesti sarjas koos Tanel Uuskülaga.
Urmas Piik (paremal) eelmisel suvel Eesti sarjas koos Tanel Uuskülaga. Foto: Erakogu

Alates jaanuarist on Eesti Võrkpalliliidus palgal eraldi rannavõrkpalli projektijuht Urmas Piik, kes peab hakkama lahendama hulka probleeme, kuhu ala Eestis sattunud on. Pärast Kristjan Kaisi – Rivo Vesikut pole keegi suutnud teha suuri tegusid  ja ainus praegu tõsiselt tegutsev duo Kusti Nõlvak – Mart Tiisaar üritab tippmängu pääseda, tegutsedes vaid omal algatusel ja oma vahenditega. Pikaajalise edu saavutamiseks tuleb luua toimiv süsteem, et mängijate juurdekasv ning kodune tase oleks tagatud. Kõige suurem küsimus, millele Piik peab hakkama vastust otsima, on Eesti spordi alatine murelaps ehk kust leida raha.

Suureks probleemiks on juba aastaid toimiva süsteemi puudumine rannavõrkpallis, mistõttu puudub noortel ja andekatel mingigi kindlus, et saalivõrkpalli asemel rannavolle valida ja sel alal tippu pürgida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles