Hilise küpsemisega Meeke võib saada hooaja mustaks hobuseks

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke kihutamas uue Citroëniga.
Kris Meeke kihutamas uue Citroëniga. Foto: Citroen Racing/Twitter

AUTORALLI. Nädala lõpus startiva autoralli MM-hooaja üheks mustaks hobuseks saab ilmselt britt Kris Meeke – 37-aastane hilise küpsemisega rallimees, kes võitnud senise karjääri jooksul kolm rallit, neist kaks eelmisel hooajal. 

Citroëni tiimi esipiloot osales mullu vaid seitsmel rallil. See jättis talle palju vaba aega uue põlvkonna C3 WRC-auto arendusprotsessis osalemiseks. «Me oleme väga lähedal sellele, et alustada hooaega võimalikult healt positsioonilt,» vahendas rahvusvaheline rallimeedia tema sõnu. «Pärast viimaseid testisõite ei jõua ma võistlemist ära oodata. Mul on eelaimus, et oleme Monte Carlos tähelepanu keskpunktis, kuid loodan, et suudan seejuures maksimaalselt keskenduda oma sõidule.»

Nagu tavaks, avatakse autoralli MM-sari sõitjate jaoks ülikeerulise Monte Carlo ralliga. Keeruliseks muudavad selle kihutamise kiiruskatsetel valitsevad olud. Pole harvad juhud, kui kiiruskatsel on ühel pool mäge kuiv asfalt, teisele poole jõudes aga must jää või sootuks talvised tingimused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles