Zopp ja Raisma mängivad Helsingis Wimbledoni turniiri võitjaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: tennis.ee

Eesti tennisistid Jürgen Zopp ja Kenneth Raisma osalev 8. veebruaril Helsingis Tali hallis peetavas heategevusmängus, kus teisel pool võrku seisab Wimbledoni segapaarismängu võitja ja meespaarismängus maailma edetabelis kõrgel 7. kohal olev Henri Kontinen, kirjutab Yle.

Kes on Kontineni paariline, pole veel teada. Platsil on siiski vähemalt kaks Wimbledoni meistrit – kui Kontinen võidutses koos briti Heather Watsoniga läinud suvel legendaarsel turniiril segapaarismängus, siis Raisma võitis koos kreeklase Stefanos Tsitsipasega noormeeste paarismängu. Koos austraallase John Peersiga jäi Kontinen löömatuks ka Londonis peetud aastalõputurniiril ning kerkiski maailma edetabelis seitsmendaks, paarina on Kontinen-Peers koguni ülikõrgel neljandal kohal.

Veebruarikuise ürituse eesmärk on huvi tõstmine tennise vastu ja ala kandepinna laiendamine. Eestlaste ja soomlaste tennisematši asub kommenteerima legendaarne spordikommentaator Antero Mertaranta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles