Andrus Raadik jätkab Soome liiga suurima punktitoojana

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik.
Andrus Raadik. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Võrkpallur Andrus Raadik jätkas Soome meistriliiga 17. voorus hea hooga, kui tõi viimases mängus oma koduklubi Pielavesi Sampo eest koguni 28 punkti. Seejuures mängis vastasmeeskonnas Vantaa Ducsis teine eestlane Karl Külaots, vahendab volley.ee.

Ducsi soome-eestlasest diagonaal Karl Külaots mängis hästi, tuues 21 punkti. Andrus Raadik mängis veel paremini, tema arvele kirjutati 28 (+15) punkti. Samuti Sampo meeskonnas mängiv Martti Keel käis vahetusest väljakul teises, kolmandas ja neljandas geimis, kuid punktiarvet eestlane ei avanud. Raadiku ja Keele koduklubi Sampo võitis mängu 3:2 (20, -22, 22, -15, 9).

Raadik on juba pikka aega Soome liiga suurim punktitooja (406 punkti), tipus on ta ka vastuvõtjana (63%). Esikohta hoiab 49 punktiga Loimaa Hurrikaani, teine on 45 punktiga Vammala meeskond ja kolmas 39 punktga Sampo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles