Häbistatud Pep Guardiolale antakse laristamiseks 300 miljonit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Pep Guardiola.
Pettunud Pep Guardiola. Foto: Lee Smith/REUTERS/Scanpix

Manchester City jalgpalliklubi peatreener Pep Guardiola pidi nädalavahetusel vastu võtma oma treenerikarjääri suurima kaotuse liigamängus, kui 0:4 jäädi alla Evertonile. Seejärel tunnistas Guardiola, et Premier League’i tiitli eest nad enam ei võitle. Loomulikult on Briti meedias heidetud pilk juba tulevikku ja ennustatakse, et Guardiolale antakse meeletud summad, et meeskonda suvel täiendada.

Kui praegu on samuti üleminekuaken avatud, siis ennustatakse, et suured ümberkorraldused ootavad Citys ees suvel.

Daily Express ja Daily Telegraph teatavad, et suvel peavad Manhesterist lahkuma Yaya Toure, Pablo Zabaleta, Bacary Sagna, Gael Clichy, Jesus Navas, Willy Caballero ning ka Vincent Kompany.

Kui paljud kogenud mehed kavatseb City minema saata, siis loomulikult on asemele vaja ka uusi. Nii andvat City juhtkond Guardiolale koguni 300 miljonit eurot, et meeskonda täiendada.

Guardiola sihikul pidid juba olema Alexis Sanchez, Koke, Virgil van Dijk ja Pierre-Emerick Aubameyang.

Kui korraks on isegi spekuleeritud selle üle, et City võiks vallandada hoopis Guardiola enda, siis see ei olevat siiski võimalus. Klubi omanik Sheikh Mansour nägi Guardiola palkamiseks kõvasti vaeva ning nüüd kavatseb ta endisele FC Barcelona ja Müncheni Bayerni juhendajale ka korraliku võimaluse anda.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles