Federer seljatas noore ameeriklase, Isner kaotas järjekordse maratonmängu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer.
Roger Federer. Foto: EDGAR SU/REUTERS/Scanpix

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel jõudis kolmandasse ringi kunagine maailma esireket Roger Federer, alistades 7:5, 6:3, 7:6 (3) ameeriklase Noah Rubini. 20-aastane Rubin pääses küll kolmandas setis 3:0 juhtima, kuid Federer pööras mängu lõpuks enda kasuks.

Suure slämmi turniiridel korduvalt maratonmänge pidanud ameeriklane John Isner andis sakslase Mischa Zverevi vastu sedapuhku käest kahesetilise edu ja kaotas lõpuks viies setis. Isner võitis kaks esimest setti kiires lõppmängus 7:6 (4), 7:6 (4), ent kaotas siis kaks järgmist 4:6 ja 6:7 (7).

Otsustavas viiendas setis oli Zverevil juba seisul 6:5 kolm settpalli, ent need suutis ameeriklane veel päästa, ühe seejuures õnnega pooleks tänu võrgulindi abile. Seejärel sattus Isner aga taas oma servigeimis raskustesse ning Zverev võitis viienda seti lõpuks 9:7.

Neljanda asetusega Stan Wawrinka alistas kindlalt 6:3, 6:4, 6:4 ameeriklase Steve Johnsoni, kümnenda asetusega Tomaš Berdych oli aga 6:3, 7:6 (6), 6:2 parem teisest ameeriklasest Ryan Harrisonist. Ameeriklaste kehva päeva leevendas veidi Sam Querrey, kes oli 7:6 (5), 6:0, 6:1 parem austraallasest Alex De Minaurist.

Naiste turniiril üllatas rumeenlanna Sorana Cirstea 10. asetusega hispaanlannat Carla Suarez Navarrot, võites 7:6 (1), 6:3. Eugenie Bouchard oli 7:6 (5), 6:2 parem hiinlannast Shuai Pengist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles